Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اگر امروز موفق به رصد اخبار علمی پزشکی نشده‌اید، برترین اخبار امروز این سرویس خبری را از نگاه کاربران در ادامه دنبال کنید.

آزمایشگاه سیار در جیب شمامهندسان موفق به تولید وسیله‌ای شدند که می‌توان آن را در موبایل و ساعت قرار داد و از یک آزمایشگاه سیار بهره برد که بسیاری از امور نظارت سلامت را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ذخیره ۷ برابری مصرف روزانه خون در اولین شب قدرمدیرعامل سازمان انتقال خون کشور از حفظ ذخیره ۷ برابری مصرف روزانه خون کشور در اولین شب قدر خبر داد.
بازدید وزیر بهداشت از پایگاه انتقال خون وصال+ تصاویروزیر بهداشت در نخستین شب لیالی قدر از پایگاه انتقال خون وصال بازدید کرد.
شاخص ۵۲ درصدی اهدای مستمر خون در کشوروزیر بهداشت با اشاره به آمار ۵۲ اهدا کنندگان خون به طور مستمر گفت: ذخایر خونی کشور هفت روز برآورد شده است.

هشدار، اگر این نشانه‌ها را دارید مبتلا به «آتیکی فوبیا» هستید!یک کارشناس ارشد مشاوره خانواده ترس از شکست را یکی از علل کناره گیری فرد از رویارویی با موقعیت‌های اجتماعی برشمرد.پذیرایی متفاوت و مدرن از مهمان‌ها با بستنی زغالی + دستورالعمل
بستنی جدیدی به بازار آمده است که به بستنی زغالی معروف است و با صرف کمی وقت می ‌توانید با تهیه آن یک پذیرایی جذاب و ایده‌آل از میهمانان خود داشته باشید.فردا شب آخرین فرصت انتخاب رشته در کنکور کارشناسی ارشدمشاور عالی سازمان سنجش گفت: فرداشب ۲۵ پنجشنبه خرداد آخرین فرصت انتخاب رشته در آزمون کارشناسی ارشد است.
سودجویانی که شربت معده به خورد مردم می‌دهندرئیس صنایع انجمن غذایی ایران گفت: برخی سودجویان برای افزایش شفافیت روغن‌های سرخ کردنی به آن شربت معده اضافه می‌کنند.
در شب‌های قدر با خون گرمتان به بیماران زندگی ببخشیداهدای خون، عملی خداپسندانه است که در ایام پرخیر و برکت ماه مبارک رمضان با استقبال زیاد روزه داران مواجه شده است.
در روزهای آینده لذت دیدن سیاره مشتری را در آسمان شب از دست ندهیدمدیر انجمن نجوم آماتوری ایران توضیحاتی را در خصوص وضعیت رصد سیاره مشتری طی یک ماه آینده در آسمان شب ارائه داد.
چشم‌ها هم سکته می‌کنند
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۳۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟

 به گزارش تابناک، متخصصان در تاریخ ۱۹ آوریل در مجله Nature Medicine گزارش دادند در یک مورد از هر ۱۰ مورد ابتلا به ام اس، بدن سال ها قبل از شروع علائم، شروع به تولید مجموعه مشخصی از آنتی بادی ها در خون می‌کند.

متخصصان دریافتند این الگوی آنتی بادی ۱۰۰ درصد تشخیص ام اس را پیش بینی می کند. هر بیمار حامل این مجموعه از آنتی بادی ها به ام اس مبتلا شد.

آنها امیدوارند این آنتی بادی ها روزی مبنای یک آزمایش خون ساده برای غربالگری ام اس باشند.

دکتر «مایکل ویلسون»، متخصص ارشد مغز و اعصاب از دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گفت: در چند دهه اخیر، حرکت در زمینه درمان ام‌ اس جدی‌تر و قوی‌تر صورت گرفته است.

ام اس زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن به سیستم عصبی مرکزی حمله می‌کند و به غلاف محافظ اطراف رشته‌های عصبی به نام میلین آسیب می‌رساند. این امر سیگنال‌های ورودی و خروجی مغز را مختل می‌کند و باعث بروز علائم مختلفی می‌شود که حواس را مختل کرده و بر توانایی حرکت تأثیر می‌گذارد.

برای این مطالعه، متخصصان نمونه های خون گرفته شده از ۲۵۰ بیمار مبتلا به ام اس را که قبل و بعد از تشخیص آنها جمع آوری شده بود، غربالگری و آنها را با نمونه خون افراد سالم مقایسه کردند.

متخصصان تصور می‌کردند با مشاهده اولین علائم بیماری در بیماران ام‌ اس، شاهد جهش در آنتی‌بادی‌ها خواهند بود.

در عوض، آنها دریافتند که ۱۰ درصد از بیماران ام اس سال ها قبل از تشخیص، سطوح بالایی از آنتی بادی های اتوآنتی بادی - آنتی بادی هایی که می توانند به خود بدن حمله کنند – داشتند.

به گزارش نشریه تخصصی «مدیکال اکسپرس»، هنوز مشخص نیست که چه چیزی باعث ام اس در ۹۰ درصد دیگر بیماران می شود، اما متخصصان بر این باورند که آنها اکنون یک علامت هشدار اولیه قطعی مبنی بر بروز این بیماری، دارند.

علائم ام‌ اس می تواند حاد یا مزمن باشد و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. مهم این است که از علائم مختلف این بیماری آگاه بود. علائم بیماری ام‌ اس ممکن است شامل موارد زیر باشد:

- مشکلات حرکتی مانند احساس خستگی یا ضعف هنگام راه رفتن، صحبت کردن یا بلعیدن

- گزگز یا بی حسی در اندام ها

- اختلال عملکرد مثانه و روده

- اختلال شناختی

- تغییرات خلقی یا افسردگی

- لرزش یا اسپاسم

- سرگیجه

- اختلال بینایی

در موارد شدید، افراد مبتلا به ام‌اس ممکن است دچار نابینایی و/یا فلج شوند.

در حال حاضر هیچ درمان شناخته شده‌ای برای ام‌اس وجود ندارد. بنابراین، مدیریت علائم، فاکتوری ضروری برای داشتن یک زندگی سالم همراه با این بیماری است. پزشک ممکن است بسته به شدت علائم بیماری درمان‌های استروئیدی، تزریق خون یا فیزیوتراپی را انتخاب کند.

منبع: ايسنا

دیگر خبرها

  • رولت یخچالی یک شیرینی فوری بدون نیاز به فر
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است
  • در قم مطرح شد: ضرورت توجه به عوامل کاهش‌دهنده جمعیت